اخبار پولی و بانکی

الزامات اقتصادی مجلس به بانک مرکزی

1397/03/06

رییس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی مجلس از بررسی مشکلات اقتصادی باحضور سیف و کرباسیان در نشست غیرعلنی امروز مجلس خبر داد.
لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به نشست غیرعلنی درباره بررسی مسائل اقتصادی کشور، گفت: از ساعت 9 صبح بحث مهمی درباره همکاری‌های بانکی کشور و اصلاحاتی که باید در ساختار بانک‌ها در جهت کمک به تولید ملی شود، انجام شد. همچنین مرکز پژوهش‌های مجلس در مورد مشکلات بانک‌ها، استقلال بانک مرکزی و اصلاحات لازم در قانون بانکداری مباحثی را مطرح کرد.
رئیس مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه برای حل و فصل این مسائل زمان‌بندی مشخصی در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: خوشبختانه بین آرای مرکز پژوهش‌های مجلس، بانک مرکزی و وزارت اقتصاد در بخش‌های مهم همگرایی‌هایی وجود داشت که کمک می‌کند قوای مختلف اصلاحات لازم را انجام دهند.
سخنگوی هیات رییسه مجلس با اشاره به جلسه غیرعلنی امروز برای بررسی مشکلات اقتصادی کشور، گفت: در این جلسه مقرر شد که بانک‌ها تسهیلات لازم را برای رونق گرفتن تولید به تولیدکنندگان بدهند، همچنین بانک مرکزی نسبت به اصلاح ساختار خود اقدام کند.
او در توضیح جلسه غیرعلنی امروز مجلس گفت: با توجه به مشکلات موجود در مجموعه‌های اقتصادی، هیات رییسه مجلس تصمیم به دعوت از رییس بانک مرکزی، وزیر اقتصاد و مرکز پژوهش‌ها برای ارائه گزارشی درباره این مشکلات گرفت.
نعمتی لزوم اصلاح ساختار بانک مرکزی را از دیگر موارد مطرح در این جلسه عنوان و اظهار کرد: قرار شد بانک مرکزی و کمیسیون اقتصادی مجلس ماموریت پیدا کرده تا مشکلات را ساماندهی کنند. همچنین مجلس و دولت با همفکری، وحدت رویه در پیش گرفته تا مشکلات اقتصادی کشور حل شود. سخنگوی هیات رییسه مجلس در پایان درباره طرح موضوع نوسانات قیمت ارز در این جلسه، گفت: موضوع ارز در جلسات مختلف گذشته بحث شد، امروز مشخصا بررسی مشکلات اقتصادی از جمله رکود مجموعه‌های تولیدی و تورم نقطه‌ای مطرح بود، همچنین موضوع نقدینگی بالا در کشور و لزوم سوق پیدا کردن نقدینگی به سمت تولید نیز بیان شد.
خانه ملت

Archive